Friday, June 5, 2009

Testimoni, Muslimah Shop - Jus Kismis As-Syifa'

Noor Hafiza Zainol
336 Blok G mk 12 Kg Perlis 11900 Bayan Lepas
Telephone: 013-430910417 Nov 2008

Assalamualaikum.... saya Noor Hafiza Zainol dari Pulau Pinang ingin berkongsi pengalaman kami sekeluarga yang telah mengambil JKS lebih kurang dua tahun ...alhamdullilah memang ada keberkesannya .
Anak sulung saya masa sekolah rendah tak pernah dapat nombor satu , tapialhamdulliah bila berada di sekolah menengah mendapat nombor satu dalam kelas dan nombor dua dalam keseluruhan tingkatan .
Anak nombor dua saya mendapat 4A 1B dalamUPSR 2008 .
Anak ketiga saya amat rajin membuat ulangkaji ..... begitu juga dengananak keempat saya ..... minat untuk belajar . Saya syorkan kepada anda semua supaya mengamalkan JKS . ... dengan izin Allah jua.. Wasalam

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Pn Rozita
03-32792382.27 Feb 2008

Salam Pn Hasnah. Dah lebih sebulan kami sekeluarga mengamalkan minum jus kismis keluaran syarikatpuan. Alhamdulillah, saya amat bersyukur. Memang nampak keberkesanannya. Berikutantara kesannya :-

Pertama : Anak saya yang lasak dan tidak suka mengikut peraturan, lebih mudahmendengar kata dan sekarang jarang ponteng sekolah. Sebelum ini, dalam seminggumesti sehari tak ke sekolah. Kerja sekolah rajin disiapkan.

Kedua : Sikap malas utk membuat kerja sekolah telah berubah. Lebih rajin, tanpadipaksa, lebih tumpu, mudah faham apa yang diajar

Ketiga : Saya lebih cool dalam menghadapi kerenah anak-anak, saya tidak cepat naikangin/marah, menjadi lebih penyabar.

Keempat : Anak yang kurang penumpuan sudah boleh menumpukan pelajarannya.

Kelima : Anak saya yang berumur 5 tahun. Tak pernah sekolah dan tidak suka diajar,semua ikut kehendak sendiri. Sekarang dah boleh kenal huruf A-Z, nombor 1-30,huruf jawi, Iqra' dsb. Kakaknya telah mendapat tempat pertama kategori 7-9thn.

Semuanya adalah atas kehendak Allah jua. Alhamdulillah.

Saya perkenalkan kepada saudara dan rakan. Ada yang ambil dari saya untuk pertamakali dan membeli dari pengedar yang berdekatan tempat tinggal mereka.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Pn Ita
03-32792382.31/12/07

Assalamualaikum,
Saya Pn Ita daripada Loji Air Bukit Badong Fasa 1, Batang Berjuntai, Selangor,ingin membuat pertanyaan. Dimana kedai/pengedar terdekat dengan tempat tinggal saya,untuk saya mendapatkan jus kismis ini dengan kadar segera. Terima kasih.
Untuk pengetahuan pihak tuan, anak saudara saya yang tinggal di Muar, telah meminum jus ini sebelum mengambil peperiksaan upsr 2007. Sebelum ini dia adalah pelajar biasa yang tidak pernah mendapat A dalam peperiksaan/ujian. Tetapi keputusan UPSRnya amat memeranjatkan keluarga kami kerana dia telah berjaya mendapat 3A 2B. Dia mengambil jus ini dlm tempoh 1 bulan sebelum peperiksaan bermula.
Abangnya telah mendapat 9A dlm PMR 2007 yang telah mengamalkan pengambilan jus kismis ini sepanjangtahun 2007....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*En Ahmad SalehPelanggan
012-42971999 Julai 2007

Saya mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun( Tingkatan 3), yang mempunyai masalah disiplin yang teruk di sekolah. Perkara ini berlaku sejak beliau berada di tingkatan 2. Pernah menghidu gam sehingga saya dipanggil oleh pihak sekolah dan saya amat terkejut bila melihat muka anak saya yang cengkung kerana masalah ini. Kerap kali bertukar sekolah dan berbagai usaha di lakukan oleh saya sebagai seorang bapa untuk melihat anak saya tidak mensia-siakan peluang untuk belajar dan berjaya. Baru-baru ini saya terbaca dalam harakah tentang Jus Kismis as-Syifa' ini dan terus mendapatkannya dari En Azmi, stokis Parit Buntar. setelah seminggu mengamalkan JKS, alhamdulillah sudah nampak sedikit perubahan dari segi pelajaran dan sudah mula rajin solat. Suatu perkara yang amat mengejutkan saya serta guru kelasnya, bila dalam peperiksaan pertengahan tahun baru-baru ini, beliau telah mendapat NO 1 , dalam kelas, walhal beliau baru beberapa bulan bertukar ke sekolah baru tersebut. Saya amat bersyukur pada Allah atas perubahan anak saya ini dan bercadang untuk menjadi pengedar agar saya dapat sama-sama kongsi manfaat mengamalkan JKS ini dengan orang lain.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Mama 76 PensyarahKolej Polytech Mara Kuantan
016-9357893/09-5366515
maslina1999@yahoo.com

Saya, sudah lama mengamalkan Jus Kurma As-Syifa'(sekarang dikenali sebagai Jus Kismis As-Syifa') ini sekeluarga. Sangat ketara perbezaan sebelum dan selepas mengambilnya. Selepas mengamalkan Jus ini, suami saya yang dahulunya panas baran menjadi sangat penyabar dan baik. Hanya Allah saja yang tahu betapa gembiranya hati saya . Cubalah ,anda pasti tidak menyesal.....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Abdul Musa Bin Idris (Pesara)
No 11A, Kg Baru Ulu Chemor,31200, Chemor Perak.
05-2015853/017-5731125

Saya mempunyai tekanan darah tinggi yang agak kritikal. Sebelum ini saya tidak boleh makan daging kambing walaupun ia adalah makanan kegemaran saya.
Alhamdulillah, semenjak mengamalkan Jus Kurma As-Syifa'(sekarang dikenali sebagai Jus kismis As-syifa;), saya sudah boleh makan daging kambing tanpa risau dan bantuan. Saya akan sentiasamengamalkannya dan saya menyarankan agar anda sekelian turut mengamalkan pengambilan Jus Kurma AS-syifa' untuk seisi keluarga.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kembali

Agen Dropship YJE & Pengedar YJE

Email Nama Penuh, Alamat Lengkap dan HP ke yakinjaya@gmail.com sekiranya anda berminat.

LIKE Us untuk Updates & Info Produk Terkini~!

 
Creative Commons License
YJE Pictures by Yakin Jaya Enterprise is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at yakinjaya.blogspot.com.