Thursday, January 22, 2009

Testimoni Ayuzip V-Gin Drink

Puan Suraya Idar, Batu Pahat
(019-7737675)

Sebagai pengasas salon dan perunding kecantikan saya memang amat menitikberatkan soal kecantikan sari segi luaran dan dalaman. Pada akhir tahun 2006, saya merasakan berat badan saya naik mendadak dan badan mudah terasa penat. Pasa awalnya saya menjangkakan faktor penambahan usia saya sebagai penyebab. Mujurnya pada awal tahun2007 saya telah tertawan untuk mencuba produk Ayuzip V-Gin Drink dan Ayuzip Bodylicious. Wow!! Ternyata berkasan dan menakjubkan. Setelah sebulan mengamalkannya, saya dapati rasa penat, letih dan lesu tiada lagi. Malah, badan lebih ramping danmenawan. Semua aktiviti harian saya berjalan lancar. Ayuzip Fairlady dan Ayuzip Curvylicious juga tidak kurang hebatnya. Kulit lebih halus dan badan makin terbentuk. Penampilan diri mestilah sentiasa dijaga, barulah namanya power!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Puan Norzuliah, Seremban

Ada juga isteri yang tidak tahan dengan kehendak suaminya. Oleh sebab itu, Ayuzip V- Gin Drink adalah penyelesaian untuk menstabilkan hubungan suami isteri. Sebagai seorang ister dan ibu kepada dua orang cahaya mata, saya juga mengamalkan Ayuzip V-Gin Drink dan Lotion. Saya rasa berpuas hati setelah mengamalkannya setiap hari. Ternyata testimonial yang saya baca sebelum ini adalah kesah benar.

Kembali

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Agen Dropship YJE & Pengedar YJE

Email Nama Penuh, Alamat Lengkap dan HP ke yakinjaya@gmail.com sekiranya anda berminat.

LIKE Us untuk Updates & Info Produk Terkini~!

 
Creative Commons License
YJE Pictures by Yakin Jaya Enterprise is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at yakinjaya.blogspot.com.