Saturday, January 31, 2009

testimoni - Perfect Shape Firming Cream Felisa Cosmetic

Terkini:
Berat : 53kg
Ukuran pinggang : 27inci

Saya mengalami masalah berat badan, selepas melahirkan anak kedua. Dengan itu, saya mula meninjau pelbagai produk pelangsingan yang terdapat di pasaran. Dan atas nasihat seorang kawan, saya memilih Perfect Shape Firming Cream Felisa Cosmetic. Ternyata pilihan saya tepat. Berat badan asal saya ialah 63kg. Dalam tempoh 4 bulan, kini ianya berkurangan sebanyak 10kg. Kaedah yang saya gunakan ialah melakukan urutan pada setiap pagi dan sebelah malam selepas mandi. Kini saya memiliki badan yang langsing dan sihat sepertimana yang saya impikan selama ini.


Terima Kasih Felisa Cosmetic kerana mengembalikan keyakinan diri saya!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*.
Berat Terkini 49kg
Ukuran Pinggang 29 inci

Saya mengalami masalah berat badan, selepas melahirkan anak kedua. Dengan itu, saya mula meninjau pelbagai produk pelangsingan yang terdapat di pasaran. Dan atas nasihat seorang kawan, saya memilih Perfect Shape Firming Cream Felisa Cosmetic. Ternyata pilihan saya tepat.

Berat badan asal saya ialah 65kg. Dalam tempoh 3 bulan, kini ianya berkurangan sebanyak 12kg. Kaedah yang saya gunakan ialah melakukan urutan pada setiap pagi dan sebelah malam selepas mandi. Kini saya memiliki badan yang langsing dan sihat sepertimana yang saya impikan selama ini.

Terima Kasih Felisa Cosmetic kerana mengembalikan keyakinan diri saya!!

kembali
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Agen Dropship YJE & Pengedar YJE

Email Nama Penuh, Alamat Lengkap dan HP ke yakinjaya@gmail.com sekiranya anda berminat.

LIKE Us untuk Updates & Info Produk Terkini~!

 
Creative Commons License
YJE Pictures by Yakin Jaya Enterprise is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at yakinjaya.blogspot.com.